Oslogruppa drar på Dansens Hus og forestillingen Hocus Pocus 25.oktober

Søndag 25.oktober kl 1400 besøker vi Dansens Hus og ser forestillingen Hocus Pocus, en leken og magisk forestilling for barn fra 7 år. 

Hocus Pocus er en fantasieggende og billedsterk forestilling om hvordan det vi ser og skaper magi, følelser og opplevelser i den enkelte. En helt unik og fantastisk scenografi åpner for en oppdagelsesreise inn i en magisk verden hvor både kropper og ting forsvinner og kommer til syne om hverandre.

Det broderlige samholdet mellom de to danserne er forestillingens røde tråd, både gjennom prøvelsene de går gjennom og den spennende reisen de begir seg ut på. Forestillingen utfordrer den visuelle fantasien til publikum, og skaper samtidig en fortelling som er åpen nok til at hver og en kan fylle den med sine egne historier.

Oppmøte: Kl 1330 ved inngangen til Dansens Hus på Vulkan. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og går inn.

Etterpå: Det blir matservering etterpå, men hva og hvor blir bestemt senere. Aller helst er vi ute pga smittevern, hvis været tillater det. Du får beskjed, samtidig med fordeling av plasser.

Når får du svar?: 21.oktober. Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Dansens hus

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Åsve og Elin

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

25. okt 2020

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Åsve Mikkelsen

Telefonnummer: 96232027

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Vulkan 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 15. oktober
17:07
Slutt: 21. oktober
17:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding