Oslo-gruppen inviterer til lek og moro med laserspill på Megazone i Oslo sentrum søn 23 februar.

Bli med på en morsom opplevelse utenom det vanlige når Oslo-gruppen inviterer voksne og barn til laserspill på Megazone i Oslo sentrum.

Nye og "gamle" familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier med barn fra 9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 23 februar besøker vi Megazone i Møllergata 24, nært til Yongstorget. Her vil både voksne og barn kunne få "leke" seg med laserspill! 

Laserspill hos Megazone er et morsomt  konsept og et supert grunnlag for teambuilding. Laserspill er for mange den første opplevelse av at flere kan jobbe sammen som et fungerende lag- og det er moro og oppleve. Laserspill hos Megazone er verken farlig eller vanskelig. Alle pistolene er godkjent av Statens Strålevern for nettopp laserspill. Når man spiller ,registreres treffene på hver enkelt, og etter kampen er over får man resultatene -både på person og lagnivå.

Etter utfordringene møtes vi for å spise pizza. Skriv i meldingsfeltet ved påmelding til ønskeliste dersom det må tas hensyn til mat.

Oppmøte: Kl 14.45 ved resepsjonen til Megazone. Leder har med røde ballonger og skal være godt synlig. Vi tar en felles hilse-runde før vi deler opp i grupper som lederne har satt opp. Vi legger opp til at alle familier samarbeider med en familie eller to med barn på omtrent samme alder når lag for laserspill dannes.

Transport: Kun 10 minutters gange fra Stortinget T-banestopp. Buss 34 og 37 stopper i Hammersborgsgata som ligger 3 min gange  fra Megazone  retning mot gamle Oslo hoveddeichmann. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Megazone. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bekledning: Det er ikke behov for treningsklær eller lignende, men man kan bli noe varm under aktivitetene så det Megazone anbefaler at man har å seg en t-skjorte

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 19 februar. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Anne Karen og Truls

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

23. feb 2020

Klokkeslett

14:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anne Karen Olsen

Telefonnummer 90547304

E- post aktrinsa@gmail.com

Sted

Møllergata 24 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per deltaker

Start: 15. februar
21:45
Slutt: 18. februar
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding