Oslo gruppa inviterer til Sjøstrand og Dyreparken.

Oslo gruppa starter høstferien med å ta turen til Sjøstrand og dyreparken i Kristiansand.

Bli med dere og? 

Denne aktiviteten passer best for familier med barn i skolealder. 

Vennligst les all informasjon nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26.  september drar Oslo gruppa på tur til Sjøstrand' - ungdomsorganisasjonen Juvente sitt landsted på Møvig utenfor Kristiansand. Her skal vi tilbringe tre dager sammen og på søndagen tar vi turen til Dyreparken.

Vi drar i felles flokk med tog til Kristiansand og togturen er en ypperlig anledning til å bli bedre kjent.

Denne aktiviteten passer best for familier med barn i skolealder.

'Sjøstrand' er ei perle og ligger særdeles vakkert til i strandkanten. Landstedet er på 13 mål og består av hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, nytt bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta har to store soverom med køyesenger i andre etasje. Kjøkken og stue nede er naturlige arealer å samles på til felles hygge. Småhyttene har to små soverom med køyesenger, oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap. 

Foresatte har som vanlig alt ansvar for egne barn og som alltid så er denne aktiviteten alkoholfri til glede for små og store.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten og vi gjør oppmerksom på at to små familier må regne med å måtte dele hytte, men rådes til å holde 1 meters avstand.

Ta med: Vi sender ut mer detaljert informasjon om program, måltider, pakkeliste osv. til de som får plass på aktiviteten.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsom sykdom, gir du oss beskjed om forfall og blir hjemme.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling når vi er i Dyreparken. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Info om oppmøte sendes til de som får plass. Plasser fordeles 13. september.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 sjøstrand

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har svært begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 13. september, og de som får plass får da mail på det.

Vi vil prioritere familier bosatt i Oslo uten bil som har vært med oss på dagsaktiviteter og som vi dermed kjenner litt fra før.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side når du er innlogget. Der er oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Gleder oss til tur!

Vennlig hilsen

Frivillige ledere Ellinor og Jolanta

Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

26. sep - 29. sep 2020

Klokkeslett

11:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Møvig

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 6. september
21:43
Slutt: 12. september
21:43

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding