Oslo gruppa inviterer til pizza og tauklatring på Oslo klatresenter. fredag 26. november

Oslo gruppa drar på klatresenter på Skullerud. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å håndtere tauklatring. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 26. november drar vi til Oslo Klatresenter. Vi skal først bli kjent og spise pizza, og klatre etter det. 

Vi møtes 17:20 utenfor klatresenter. Aktiviteten varer til kl. 19:45 sammen med ledere men det er mulig å fortsette med klatring etter dette tidspunktet. 

Ta med deg: 

  • vannflasker

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17:20 utenfor Oslo klatresenteret på Skullerud. Lederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Klatring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena og Tone-Lise

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

26. nov 2021

Klokkeslett

17:20 - 19:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jelena

Telefonnummer: 46 373 121

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo Klatresenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. november
17:00
Slutt: 16. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding