Oslo gruppa inviterer til Oslo sommerpark på Tryvann tirsdag 21. Juli.

Oslo gruppa tar turen opp i høyden I klatreparken. Blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer best for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover. 

Vennligst les all informasjon nedenfor før dere melder deres interesse:

Tirsdag 21. Juli tar vi turen til Oslo sommerpark på Tryvann, hvor vi skal klatre og utfordre oss selv oppi høyden. Les mer om parken her: http://www.oslosommerpark.no/om-klatreparken-oslo-sommerpark

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Matpakke, drikke, hansker og godt humør! (Det er påbudt med bruk av hansker i klatreparken).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor inngangen til klatreparken. Lederen er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn sammen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 klatrepark 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. OBS: viktig at dere skriver inn høyde på barna, da vi må melde inn i forkant hvor mange som er over/under 140 cm. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Ved stor pågang kommer vi til å prioritere familier bosatt i Oslo til denne aktiviteten. 

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 16 juli og de som får plass vil da motta en e-post fra oss på det. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Gleder oss til å møte dere :) 

Vennlig hilsen

Ellinor 

Frivillig leder Oslo 

Informasjon

Dato

21. juli 2020

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tryvannsveien 64

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 11. juli
12:21
Slutt: 15. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding