Oslo gruppa inviterer til Østfoldbadet 13. juli

Oslo gruppa inviterer til en dag i det våte element. Bli med dere og?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 13. juli drar vi til Østfoldbadet i Askim. Her skal vi bade, kose oss og bli bedre kjent. Les mer om Østfoldbadet her  Vi drar med felles buss fra Oslo kl. 11.00 og vil tilbringe dagen der. Denne aktiviteten passer for alle aldersgrupper, men det er viktig at alle foreldre bader med og har ansvar for egne barn. I løpet av dagen kommer vi til å samles inne på Østfoldbadet for å spise felles matpakkelunch.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi kommer til å prioritere familier bosatt i Oslo til denne aktiviteten. Er du bosatt utenfor kan du alikevel sette deg på ønskelista og da hører du fra oss hvis det skulle bli ledig plass.

Påmelding er åpen nå. 

Ta med: Badetøy, håndkle, såpe, mynt (10 kr) til garderobeskap, matpakke og drikke. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.00 på Sonia Henies plass, rett ved Oslo Spektrum/Oslo Plaza. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: kr. 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8016 Østfoldbadet.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon). Svar på hvem som får plass sendes ut fra oss onsdag 8. juli.  

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Ellinor og Truls

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

13. juli 2020

Klokkeslett

11:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor Eide

Tlf. 95784371

E- post oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

østfoldbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 2. juli
15:07
Slutt: 7. juli
15:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding