Oslo gruppa inviterer til middag og vandreteater.

Oslo gruppa inviterer til middag på Sea sushi restaurant etterfulgt av vandreteater på Grünerløkka torsdag 14. oktober. 

Bli med dere og?

Denne aktiviteten passer best for familier med barn fra 5 år og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 14. oktober tar vi turen til Sea sushi restaurant i Toftes gate og spiser middag sammen før vi skal ut på vandre teater i Sofienbergparken. Les mer om teateret her:

Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken.

Christiania Sparebank har funnet en gigantisk diamant i hvelvet sitt som skal være verdt flere millioner kroner. Banken har besluttet at diamanten skal stilles ut i parken, slik at alle kan få se hvor vakker den er. Billie Brutto, banksjefens assistent, har fått æren av å invitere alle til en storslått avduking, og hun lover at ingenting rart eller kriminelt skal skje. Lenge går det som Billie har tenkt, men plutselig skjer det noe helt uventet. Heldigvis står mesterdetektiven Banksy parat til å løse saken...

"Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken" er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs. Publikum møter opp på angitt sted og blir med på å løse et ekte kriminalmysterium.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Varme klær i.o.m. at forestillingen er utendørs

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 16 på Sea sushi restaurant.  Her tar vi en enkel hilserunde før vi spiser sammen. 

Foreslått deltakerpris: Kr. 20 pr. person. Betales via vipps til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen med 8016 vandreteater. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. De som får plass vil få en bekreftelse på det søndag 10/10. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Ellinor og Anette 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

14. okt 2021

Klokkeslett

16:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Ellinor

95784371

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Toftesgate 20

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20

Start: 6. oktober
20:45
Slutt: 9. oktober
22:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding