Follogruppa inviterer til dagstur med buss til Randsfjorden badepark!

Bli med på dagstur til Jevnaker for lek og moro til lands og til vanns!

Denne aktiviteten passer for barn fra 4 år, men MERK: alle barn mellom 4-11 MÅ ha følge av forelder i badeanlegget.

Påmelding: Skriv i meldingsfeltet hvilket stopp du skal plukkes opp på:

Kl 09:45 på Skoklefall parkering, Nesodden. 

10:20 på Nordgående bussholdeplass, Vinterbro

10:30: parkeringen ved Ski jernbanestasjon

Ta med: Drikkeflasker, matpakke og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Enestående familier spanderer is på små og store.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8017 Bading

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Familier fra Follo vil bli prioritert.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Vennlig hilsen

Natascha

Frivillig leder IOGT Enestående familier Follo

Informasjon

Dato

26. juli 2021

Klokkeslett

9:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Natascha

97930570

follo@enestaaendefamilier.no

Sted

Randsfjorden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 19. juli
13:12
Slutt: 21. juli
12:12

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding