Oslo

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Oslo! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene våre drives i det daglige av frivillige foreldre som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre sammen med barna våre. 

Vi er tre aktive ledere som har forskjellige aktiviteter i Oslogruppa. Planlagte aktiviteter kan du lese mer om og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre. I tillegg til Oslos aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender ut invitasjon på e-post i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med. Har dere forslag og innspill til aktiviteter så send gjerne en e-post til oss med ønsker og så vil vi se på mulighetene for å gjennomføre aktivitetene. 

Aktiviteter vinter 23/24: Aktiviteter publiseres fortløpende på siden så følg med. 

Aktiviteter publiseres i god tid i forveien, så følg med. 

Står du ikke allerede på vår e-postliste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder også listene for oss selv. Over 1000 familier mottar nå invitasjoner fra Oslogruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av e-postene fra oss. Enkelt og greit.

Vi har alle et felles ansvar for at aktivitetene blir hyggelige både for barn og voksne. Du som voksen deltar, og har ansvaret for dine egne barn på alle arrangementer. Alle arrangement er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode.

Hilsen lederne i Enestående familier i Oslo, Jelena, Jolanta, Tone-Lise, Hildegunn og Marianne

Kontakt oss:

Lokale frivillige ledere:

Jelena Kuburovic tlf. 46373121

Jolanta Natiene tlf. 94194498

Tone-Lise Gustafsson tlf. 45884039

Hildegunn Rovik tlf. 95867466

Marianne Frøyland tlf. 45468584 

oslo@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf. 97614519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter