Mosjøen

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Mosjøen og omegn!

Vi håper å starte opp i Mosjøen og omegn og er på jakt etter egnede voksne :) Kanskje er det nettopp deg vi leter etter? Ta kontakt på ef@iogt.no

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lederne i gruppene våre rundt omkring i landet er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått vårt obligatoriske lederkurs og nå bruker litt av fritiden sammen med barna sine til å skape hyggelige Enestående familier-aktiviteter der de bor.

Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Mosjøengruppa -som de andre lokale gruppene, vil arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene vil du finne i en oversikt nedenfor her når det er kommet ledere på plass til å drive tilbudet. Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet, så følg med i innboksen din :)

Har du akkurat funnet frem til oss i Enestående familier? Registrer deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg' og velg hvilke grupper du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, går du bare til Min side og huker av for invitasjoner fra Mosjøen også.

Om du ikke lenger ønsker å motta flere invitasjoner, trykker du på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet nå har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses ikke aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via for eksempel epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra de forskjellige gruppene rundt omkring i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du spørsmål eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige ledere fra hele landet? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Mosjøen

Kontakt oss

Lokal leder:

Ingen. Ta kontakt om du kan tenke deg å bli leder her.

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter