Tur til månen

Velkommen til Månene...

Vi inviterer alle til en tur til Månen!

Vi har fått 5 plasser til Forskerfabrikkens sommerskole på Høytorp fort i Mysen mellom 7-11 august! Dette er for barn som skal starte på 5.-7. trinn til høsten 2017.
Uke 32, mandag 7. august  – fredag 11. august fra kl. 0900-1500 (oppmøte hver dag kl. 08.50)

Barna må ta med seg mat og drikke, samt klær som passer til å være ute, da de kommer til å undersøke mye av det som finnes i naturen.

Dette er helt gratis, og en utrolig fin mulighet til å lære nye ting i sommer!

Meld dere på direkte til jc.nyman@hotmail.com, så skal jeg sende inn påmeldingen til Forskerfabrikken. Jeg sender bekreftelsesmail til de som fått plass.
Det går ikke å melde seg på via Enestående familier sin hjemmeside denne gangen, siden dette er et samarbeid med Eidsberg kommune.

Glitrende krystaller, skjelettforskning og ville eksplosjoner!

Vil du være forsker en hel uke?

Bli med og undersøk eldgamle fossiler, vakre krystaller og spennende mineraler. Vi skal lage heftige vulkaner og forske på morsomme kjemiske reaksjoner. Kan vi egentlig få vann til å eksplodere? Og hva er oppskriften på en metamorf karamell? Vi undersøker også mystiske skjeletter og hva som gjør at et fly kan fly.

Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole får du oppleve alt dette og mye mer. Vi vil vise deg hvor morsomt naturvitenskap og teknologi er.

Dette er en annerledes sommerskole full av eksperimenter og leken matematikk. Kurset følger skolens læreplan for 5. til 7. trinn.

Som forskere flest får du et flott steinsett med ekte krystaller og bergarter, forskerbriller og t-skjorte.

Informasjon

Dato

9. aug 2017

Klokkeslett

9:49 - 9:49

Kontakt aktivitetsansvarlig

Sted

Torgata 8, skien
Start: 9. august
9:49
Slutt: 9. august
9:49

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding