Test aktivitet med invitasjon

Sandefjordsgruppa inviterer til olakjerrekurs i høstferien.

Eksempel på tekst i en aktivitet:

Lørdag 7. oktober drar vi til NewUse sitt verksted i Sandefjord sentrum. Vi skal lære litt om kreativt gjenbruk, ulike typer verktøy og bruk av disse og sammen bygge våre egne olakjerrer. Kanskje avslutter vi dagen med et lite løp om alle er blitt ferdige med kjerrene?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 årsalder og oppover. Nevenyttige og folk med ti tommeltotter er like velkomne.

Ta gjerne med: Ting du har men ikke lenger kommer til å bruke. For eksempel en gammel barnevogn, en stol som mangler et ben eller noe annet du tenker hadde vært kult å gi et videre liv som en del av din families olakjerre.

Har du ikke noe å ta med gjør det ingenting. Vi ledere og NewUse skaffer en hel del ulike ting på forhånd slik at alle skal få bygget. Vi ordner også med litt kaffe, saft og pølser til oss alle.

Oppmøteplass: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Lederne har på gule vester og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk til verkstedet.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg på.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (20 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

 Umiddelbart etter påmelding går det automatisk ut en epost til din epostadresse.

 Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye familier og “gamle travere”!

 *link her til hvordan vi prioriterer ved populære/dyre aktiviteter*

 Vennlig hilsen leder Trude og Nina

IOGTs Enestående familier”

Informasjon

Dato

29. aug - 29. des 2017

Klokkeslett

11:51 - 11:51

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn

Telefonnummer

E- post 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. august
11:51
Slutt: 29. desember
11:51

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding