Sør-Rogaland gruppen inviterer til dresintur på Flekkefjordbanen

Sør-Rogaland gruppen inviterer til en fin dag på Flekkefjordbanen. Vi sykler på dresiner gjennom flere tunneler og med nydelig utsikt!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og opp, for familier med store barn kan alle være med å sykle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 11. august inviterer vi til sykling på kulturminnet Flekkefjordbanen. En unik opplevelse og aktivitet for familien.

Sykkelen som brukes kalles dresin, og er en sykkel som er spesiallaget for å brukes på jernbaneskinne. Syklene er tandem-dresiner, og det er plass til to syklende og en voksen eller to barn som passasjerer. Dresinene er allsidige, og det kan tas med rullestoler og barneseter. For at barn skal sykle må de kunne sykle på "voksen sykkel". Dresinene er store og tunge og er beregnet på at to skal sykle. Familier med en voksen og ett mindre barn må dele dresin med andre familier.

Turen starter i Flekkefjord sentrum ved stasjonen. Du får oppleve hele 17 tunneler i flott natur og variert landskap. Jernbanestrekningen er håndbygd og blir betegnet som et mesterverk i stein. Fra Flekkefjord stasjon til Bakkekleivi, som er endestasjon, er det 17 km. Det tar ca. 1,5 time å sykle en vei, og totaltiden på turen er vanligvis 3,5 time. Man har 4 timer til rådighet. Før vi snur dresinene og sykler tilbake spiser vi medbrakt lunch.

Se video fra banen her: https://www.youtube.com/watch?v=Wz8qUUSx-lI

Ta med: Hodelykt, sykkelhjelm og refleksvest. Lunch og nok drikke for dagen. Ta også med fornuftig tøy, det kan være kaldt inne i tunnelene

Oppmøteplass: Kl 11.00 ved Flekkefjordsbanen i Flekkefjord. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du  mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Vi må ved tildeling av plasser tenke på hvor mange det er plass til på dresinene slik at flest mulig kan få være med. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Rigmor og Heidi 

IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Informasjon

Dato

11. aug 2018

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Rigmor og Heidi 

Telefonnummer: 906 59 906 og 970 97671

E- post: time.enestaaendefamilier.no 

Sted

Doktor Krafts gate 19 4400 Flekkefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 4. august
1:00
Slutt: 6. august
20:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding