T-skjorte til aktive ledere

Er du aktiv leder hos oss kan du få din egen leder-T-skjorte til bruk på aktiviteter. T-skjorte sendes IKKE til ledere som ikke har konkrete planer om å lede aktiviteter i det kommende året.

Alle våre ledere skal være lett gjenkjennelige når de tar imot deltakere på aktiviteter. Noen av dere bruker refleksvest eller en ballong for å være synlige. Nå kan du også bestille vår T-skjorte for slikt brukt. T-skjorta leveres i dame modell (lett innsvinget) og herremodell (standard). Skal du bruke T-skjorte utenpå andre klær høst og vår kan det være greit at du bestiller en som er litt større enn det du pleier bruke. Mange jenter trives også med store herre-T-skjorter som en da kan bruke utenpå strikkegenser og lignende. Disse størrelsene tilbys:

XS dame

S dame

M dame

L dame

XL dame

S herre

M herre

L herre

XL herre

XXL herre

Herremodellen er betydelig romsligere enn damemodellen. Jeg pleier selv å bruke str. 36 i klær, og denne T-skjorta har jeg til orientering i M dame. Da får jeg fint en tynn genser under, men ikke strikkegenser.

Du bestiller T-skjorte ved å melde deg på påmeldingslista som vanlig her og skrive i kommentarfeltet nøyaktig størrelse du vil ha + "dame" eller "herre". For å få registrert bestillingen må du huke av for et av barna dine også, men Nina og jeg skjønner at det bare er en teknisk greie for å få "ubegrenset"-lista til å virke, og du får bare en T-skjorte så det er sagt. Lederbarn skal i utgangspunktet IKKE ha T-skjorter så sant de ikke er med på stands og aktive markedsføringskampanjer. I så fall får dere gjøre konkrete avtaler med Nina og meg om det med utgangspunkt i konkrete messebehov og slikt, for vi har ikke råd til at alle lederbarna skal ha egne T-skjorter ;)

Hilsen leder Trude

Informasjon

Dato

6. feb 2018

Klokkeslett

10:41 - 10:41

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Trude Sletteberg

Telefonnummer 97614519

E- post ef@iogt.no

Pris: Gratis

Start: 6. oktober
15:00
Slutt: 10. februar
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding