Påskekalender i Koronatider

Vi kjører for tiden påskekalender for alle voksne som i disse spesielle tider blir mye alene med barna sine. Vi teller ned til påskeegg-tid 1. påskedag.

Hver dag før kl. 09.00 legger vi ut et forslag på Facebooksiden vår til en hyggelig familieaktivitet vi tenker du å dine kan utføre i løpet av dagen, kall det gjerne dagens oppdrag.

Du finner dagens oppdrag hver dag her: https://www.facebook.com/enestaaendefamilier/

I kalenderens første uke løste vi følgende dagsoppdrag:

  • Vær en venn-dagen
  • Den store småfugl-dagen
  • Dagen for omsorg over landegrensene
  • Den store kortstokkdagen
  • Den store lesedagen
  • Dagen for å sove et rart sted
  • Den store fotodagen
  • Lag Musikkvideodagen

Når dere har utført oppdraget kan dere dele med oss i kommentarfeltet på Facebook hvordan det gikk. :) Når du mener dere har løst oppdraget trykker du også «liker» med hjertetegnet på dette dagsoppdraget. Da er familien din med i trekningen av en hyggelig premie 1. påskedag. Del det også gjerne videre så vi blir mange som løser dagsoppdraget. Gikk du glipp av et av dagsoppdragene kan du godt gjøre dem en annen dag og hjertelike dem når du er ferdig.

Noen oppdrag vil dere som foreldre kjenne på at kanskje er litt pesete, andre oppdrag vil barna eller ungdommene kanskje sukke og stønne litt over. Og de aller fleste oppdrag vil forhåpentligvis alle glede seg over. Husk på å gjennomføre oppdragene på en slik måte at dere ikke smitter hverandre innbyrdes i familien med ulike uhumskheter. I sum er vi kanskje en mer sammensveiset familie og et mer sammnsveiset land når påskemorgen kommer og påskeeggene skal finnes fram.

Husk at noen barn og unge nå kanskje blir litt ekstra alene og sårbare i tiden framover. Ha spesielt øye og øre de neste ukene for barn og unge rundt deg og dine som kanskje trenger akkurat deg og dine barns omsorg. Digitale medier smitter ikke så det er fullt mulig for oss å være til stede for andre, også nå. Vi er enestående, men vi er ikke alene.

Bli med du også. Sammen er vi et enestående fellesskap av mennesker som tar ansvar for å holde alle våre virus og bakterier for oss selv, og bruke den ekstra tiden tiden vi nå har sammen til felles glede for barn og voksne.

God påskeventetid :)

Informasjon

Dato

15. mars - 13. april 2020

Klokkeslett

9:00 - 0:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Trude Sletteberg

Telefonnummer 97614519

E- post ef@iogt.no

Sted

Torggata 1
Start: 13. mars
9:04
Slutt: 13. april
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding