Oslo-gruppa inviterer til slalåmtur

Oslo-gruppa inviter til slalåmtur 21.01.18. 

Oslogruppa inviterer til slalåmtur til Oslo Skisenter Grefsenkollen søndag 21.01.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tilbudet gjelder kun familier som er registrert hos oss. Vi prioriterer familier bosatt i Oslo området. Da man må ha lært å gå ordentlig på ski før en kan begynne å stå på slalåm, er dette en tur som passer familier med barn i skolealder. 

Oppmøte:

Vi møtes kl. 11.00 ved Trollvannstua i Oslo Skisenteret. Her ser du stedet på bakkekartet.  

Reise:

Det enkleste er å ta buss 31 mot Grorud fra Jernbanetorget kl. 10.25. Hvis du ikke rekker den ta neste som går kl. 10.35. Gå av på Stig og det tar 5 min å spasere til Grefsenkleiva.  

Hvis du kommer med bil, finnes det parkering. Les hvordan du kommer frem her.

Mat:

Ta med matpakke og drikke. Det finnes bålpanne ved bakken hvor man kan steke pølser. 

Slalåmski:

Det er dyrt å låne på et skisenter og ofte lange køer. Ta heller med eget eller hør med venner/bekjente om å få låne. I Oslo kan du låne gratis slalåmutstyr på Skattkammeret: https://kirkensbymisjon.no/tiltak/skattkammeret-oslo/

Også foreningen BUA har flere avdelinger i Oslo som låner ut gratis: https://www.bua.io/

Husk også gode klær.

Egenandel for heiskort:

50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding:

Åpner søndag 7. januar kl 12. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse(det hender epost fra oss blir tatt i folks spamfilter og da blir den gjerne liggende som søppel/reklame hos mottaker). Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (30 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Den 14.01 har vi fordelt plassene og de familiene som får være med på denne gangen får bekreftelse per e-post fra oss. Restende får værende på ønskelista. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging, registrering o.l. finner du informasjon her.

Forventninger:

Vi som arrangerer denne turen er frivillige, og vi har også med egne barn. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under arrangementet.

Med vennlig hilsen,

Elena

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

21. jan 2018

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena

91732092

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo Skisenter Grefsenkollen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 7. januar
12:00
Slutt: 14. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding