Østlandet: Campinghytteferie på Gon i Larvik

I mange somre har IOGTs Enestående familier tilbudt campinghytteferie for en billig penge på vakre Gon camping utenfor Larvik.

Det har vært en kjempesuksess :) 

Ferie er viktig for både barn og voksne, men vi vet at for mange som er alene med barn kan det være vanskelig både praktisk og økonomisk å få til noe ferie hjemmefra. For noen kan det også være litt utfordrende å reise alene til et fremmed sted. Benytter du deg av dette tilbudet så vet du at det er andre voksne og barn fra Enestående familier i campinghyttene rundt deg og som skal feriere de samme dagene som dere :)

Vi har booket alle fem hyttene på Gon camping de tre første ukene i juli. Se lenger ned her hvordan ukene deles opp i ulike puljer.

I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil også en sommervert være tilstede og bo i 2. etasje i huset på plassen. Sommerverten er en av de frivillige lederne i Enestående familier, har også med egne barn og vil sørge for at alle raskt møter hverandre og blir kjent. Du kan regne med å bli invitert med på felles grilling på den store tønnegrillen allerede første kvelden. Langbordet dekker vi på sammen. Sommerverten legger også til rette for felles hygge på svaberg eller den nydelige stranda, men ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker :)

Det vil være mye forskjellig utstyr tilgjengelig og som alle kan låne: Alt fra krabbefiskesnører, bøtter og spader, fiskestenger, krabbeteiner, flytemadrasser, gummibåt, baller, kubbespill, badminton, sirkusleker til brettspill, kortspill og lignende som man kan hygge seg med inne i husets romslige stue sammen med nye venner om det skulle komme en regnværsdag.

Campinghyttene: Fire er eldre, ligger samlet og har enkel standard med frokostplass, 4 sengeplasser (2 i køyeseng og 2 på sovesofa), dyner og puter, minikjøkken, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og liten veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte. 

Den siste -OL-hytta, ligger litt for seg selv nede ved lekeplassen og huset hvor sommervertfamilien bor. OL-hytta er innredet omtrent som de andre, er av nyere dato men har ikke innlagt vann. 

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Sanitæranlegget: Toaletter, dusjer (som tar 10kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner selv transport (bil/buss). 

Gon camping: Eies av Larvik Juvente og er en alkoholfri campingplass. Juvente er IOGTs ungdomsorganisasjon og jobber for rusfri utvikling, fred, toleranse og like rettigheter for alle.

For å tilby flest mulig familier noen hyggelige feriedager (1 familie pr hytte) er de tre ukene delt opp i følgende puljer:

Pulje 1: mandag 2. juli kl 16 - torsdag 5. juli kl 15

Pulje 2: torsdag 5. jul kl 16 - søndag 8. juli kl 15

Pulje 3: søndag 8. juli kl 16 - torsdag 12. juli kl 15

Pulje 4: torsdag 12. juli kl 16 - søndag 15. juli kl 15

Pulje 5: søndag 15. juli kl 16 - torsdag 19. juli kl 15

Pulje 6: torsdag 19. juli kl 16 - søndag 22. juli kl 15

Det betyr fem familier sammen med sommerverten i hver pulje :)

Som tidligere år vil vi legge stor vekt på å sette sammen familier med barn/ungdom på omtrent samme alder og som vi tror kan få det hyggelig sammen. Erfaringsmessig er det ikke så viktig hvor folk kommer fra, det er jo så mye gøyere når det går an å bli venner med og være sammen med de som er i nabohyttene :)

Ta med: Lakener, trekk til dyner og puter, mat og drikke til deg og dine, solkrem, badetøy, håndkler og ellers klær etter vær.

Foreslått deltakerpris for hele oppholdet: Kr 200,- pr familie som betales kontant ved fremmøte.

Vi regner med at det som tidligere år vil være svært mange som melder sin interesse. Vi vil nok ikke klare å tilby alle plass og kommer til å først prioritere familier fra Oslo, Østfold, Buskerud, Telemark og Vestfold.

25. mai vil familiene som har fått plass motta en bekreftelses-epost fra oss. 

Resten blir hengende igjen på ønskelista. Ved ledige plasser pga sykdom o.l. vil disse kontaktes. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse (som alltid er det anledning til å melde på kun seg selv og egne barn). I beskjedfeltet MÅ du skrive hvilke puljer som passer for deg. Kan du i alle puljene, skriver du "Alle puljer". Skriver du ingenting, aner vi ikke når du har ferie. Da risikerer du å ikke høre noe fra oss.

Umiddelbart etterpå kommer det opp en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Velkommen til feriedager helt uten TV og WiFi :)

Kontakt gjerne kaospilot Nina Boberg tlf: 456 10 952 epost: ledelsen@enestaaendefamilier.no om det er noe du lurer på.

Informasjon

Dato

2. juli - 22. juli 2018

Klokkeslett

16:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

ledelsen@enestaaendefamilier.no 

Sted

Gonveien 100, Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 200,- pr familie

Start: 1. mai
20:00
Slutt: 10. mai
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding