Ledersamling 19.-20. september

Nå er tiden inne for å melde seg på høstens ledersamling for aktive frivillige ledere hos oss. Denne aktiviteten er for deg som allerede har gjennomført vårt obligatoriske lederkurs og er i aktivt lederarbeid.

Hver høst samles vi til en årlig samling for kursede ledere. Vi skal ha ledersamling i år også, selv om det denne gangen blir begrenset med plasser. Vi kan ta  imot 50 deltakere i det store konferanserommet på Anker hotell. Blir vi flere enn det så må noen av dere følge med hjemmefra via skjerm, men erfaringen tilsier vel at vi ikke blir mer enn 50. Vær så snille å melde dere raskt på så vi vet hvor mange vi blir i år.

Tanken er å gi påfyll og inspirasjon til å gå løs på høsten og vinteren med friskt mot og masse idéer :)

Sted: Hotel Anker i Oslo.

Tidsramme: Fra lørdag kl 11 til søndag kl 16.

Påmelding: Vi regner med at de fleste aktive ledere prioriterer å bli med.  Husk at dette er noe du forplikter deg til å finne plass til når du underskriver vår lederkontrakt. Jo tidligere du melder deg på, jo bedre.  Det er ikke buffetservering av noen måltider nå, så kjøkkenet må vite om alle allergier i god tid. Skriv i beskjedfeltet sammen med info om eventuelle matallergier om du trenger innkvartering eller ei.

Du melder deg på ledersamlingen på samme måte som en vanlig aktivitet. Siden helga er kun for oss voksne, er det ikke anledning til å ta med et 'påmeldt' barn. Ta en telefon til Trude om du trenger hjelp til tilsyn av barn og ikke selv klarer å finne mulige praktiske løsninger. I år er det av smittevernhensyn ekstra vanskelig å få hjulpet dere med barnepass.

Pris: Vi dekker som vanlig opphold og reise etter rimeligste fornuftige reisemåte. Begynn allerede å bestille flybilletter så reisen ikke blir dyrere enn nødvendig. Husk at vi benytter vanlig tog fra Gardermoen så langt det er mulig og ikke det langt dyrere flytoget. Vi kjører heller ikke bil inn i Oslo sentrum uten at det er strengt nødvendig /rimeligere enn andre transportmåter.

Av smittevernshensyn legges alle overnattende kursdeltakere denne gangen inn på enkeltrom. Vi er imidlertid glade for om noen av de tilreisende deltakerne har anledning til å overnatte hos venner og kjente i hovedstaden om det passer slik. 

Bor du i Oslo, regner vi med du overnatter hjemme. 

Program sendes alle påmeldte når det nærmer seg ledersamlingen. 

Velkommen til en helg fullstappet av gode samtaler og erfaringsutveksling!

Vennlig hilsen Trude og Nina.

(i år holder Trude i påmeldingslistene fram til aktiviteten starter opp så er det noe du lurer på eller vil gi beskjed om så kan du kontakte henne. Trude kontaktes på ef@iogt.no. Mail som sendes til ledelsen@enestaaendefamilier.no kommer til Nina, så prøv å være bevisste på hvor dere sender mailer om ledersamlingen så slipper Nina få så mye å videresende :))

Informasjon

Dato

19. sep - 20. sep 2020

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Trude Roland Sletteberg

97614519

ef@iogt.no

Sted

Storgata 55 oslo

Antall plasser: 100 Gjenværende: 22

Start: 6. juli
15:24
Slutt: 21. august
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding