Enestående familier 10 år - jubileumssamling

Hvert år samles vi i helga i uke 38 til vår årlige samling for ledere. Tanken er å gi påfyll og inspirasjon til å gå løs på høsten og vinteren med friskt mot og masse idéer. I år skal vi samtidig feire at Enestående familier er 10 år. Det blir stor stas.

Det hele startet nemlig med en busstur til Tusenfryd 27. september 2008.

Tidsramme: Fra lørdag kl 11 i det store konferanserommet på Hotel Anker i Storgata 55 til søndag kl 16.

Påmelding: Vi regner med at de fleste av dere som er ledere i Enestående familier blir med slik dere har blitt orientert om at vi ønsker i lederkontrakten. Jo tidligere du melder deg på, jo bedre. Gjerne i løpet av mai.

Du melder deg på ledersamlingen på samme måte som en vanlig aktivitet. (Det går ikke lenger å melde seg på noe hos oss uten barn, men siden ledersamlinga er kun for voksne, er det ikke anledning til å ta med 'påmeldte' barn). 

Pris: Vi dekker som vanlig opphold og reise etter rimeligste fornuftige reisemåte.

Vi ordner rom på Anker hotell for dem som trenger det. Skriv det i beskjedfeltet sammen med info om eventuelle matallergier. Da får vi all informasjon på ett sted og god oversikt. Bor du i Oslo, regner vi med du ikke trenger hotellrom. 

Umiddelbart etter påmelding ser du på skjermen din en rød tekst om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. De fleste som melder seg på får nok være med, men er det veldig lenge siden du har vært aktiv leder og det blir trangt om plassene, kan det hende vi må vurdere litt og gå i tenkeboksen. 

Program sendes alle påmeldte når det nærmer seg ledersamlingen. Foreløpig er det helt i det blå, men noe skal handle om det nye spørreundersøkelsesverktøyet vårt og noe om forenkling av økonomirutiner. Og så skal vi selvsagt sørge for å invitere noen gjester som kan gi oss noen spennende faglige foredrag. Vi skal også få masse tid til å snakke sammen og utveksle erfaringer. På lørdag håper vi å få til en festmiddag med inviterte gjester. Det tror vi kan bli veldig gøy! Forbered dere på kreative innslag fra de ulike gruppene :)

Fristen gått ut da du ville melde din interesse? Ta kontakt så ser vi hva vi kan få til :)

Vennlig hilsen kaospilot Nina Boberg tlf: 456 10 952

IOGTs Enestående familier

 

 

Informasjon

Dato

22. sep 2018

Klokkeslett

10:00 - 10:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

ledelsen@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 55 oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 9. mai
14:47
Slutt: 1. august
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding