Campinghytteferie på Gon i Larvik

I mange somre har IOGTs Enestående familier tilbudt campinghytteferie for en billig penge på vakre Gon camping utenfor Larvik.

Det har vært en kjempesuksess :) Kanskje er det nettopp deg og dine barn som skal være med i år?

Ferie er viktig for både barn og voksne, men for mange som er alene med barn kan det være vanskelig både praktisk og økonomisk å få til noe ferie hjemmefra. For noen kan det også være litt utfordrende å reise alene til et fremmed sted. Benytter du deg av dette tilbudet så vet du at det er andre voksne og barn fra Enestående familier i campinghyttene rundt deg og som skal feriere der akkurat de samme dagene som dere :)

Vi har booket de fire røde campinghyttene på Gon camping de tre første ukene i juli. Se lenger ned her hvordan ukene deles opp i ulike puljer.

I tillegg til familiene i hyttene rundt deg, vil også en sommervert være tilstede hele tiden. Denne bor i 2. etasje i huset på campingplassen. Sommerverten er en frivillig leder i Enestående familier, har også med egne barn og vil sørge for at alle raskt møter hverandre og blir kjent. Du kan blant annet regne med å bli invitert med på felles grilling på den store tønnegrillen allerede første kvelden. Sommerverten legger også til rette for felles hygge på svaberg eller den nydelige stranda, men ganske uforpliktende så du kan kjenne deg fri til å bruke disse feriedagene akkurat slik du og dine ønsker.

Det vil være mye forskjellig utstyr tilgjengelig som alle kan låne: Krabbefiskesnører, bøtter og spader, krabbeteiner, flytemadrasser, gummibåt, baller, kubbespill, badminton, sirkusleker og brettspill, kortspill og lignende som man kan hygge seg med inne i husets romslige stue om det skulle komme en regnværsdag. Krabbekoking og smaking for dem som vil og tør om vi har vært så heldige å få noe i teinene i løpet av natta :)

Campinghyttene: De er eldre og har enkel standard med frokostplass, 4 sengeplasser (2 i køyeseng og 2 på sovesofa), dyner og puter, minikjøkken, kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og liten veranda med utemøbler. Parkering ved siden av hver hytte. 

Ikke tillatt med hund/kjæledyr.

Foreldre/foresatte har alt ansvar for egne barn under hele oppholdet.

Sanitæranlegget: Toaletter, dusjer (som tar 10-kroninger) og vaskemaskin.

Hver familie ordner selv transport (bil/tog/buss). Vi kan være behjelpelige med skyss til og fra f.eks togstasjonen om det ikke går buss.

Gon camping eies av Larvik Juvente og er en alkoholfri campingplass. Juvente er IOGTs ungdomsorganisasjon og jobber for rusfri utvikling, fred, toleranse og like rettigheter for alle.

For å tilby flest mulig familier noen hyggelige feriedager (1 familie pr hytte) er de tre ukene delt opp:

Pulje 1: mandag 1. juli kl 16 - torsdag 4. juli kl 15

Pulje 2: torsdag 4. juli kl 16 - søndag 7. juli kl 15

Pulje 3: søndag 7. juli kl 16 - torsdag 11. juli kl 15

Pulje 4: torsdag 11. juli kl 16 - søndag 14. juli kl 15

Pulje 5: søndag 14. juli kl 16 - torsdag 18. juli kl 15

Pulje 6: torsdag 18. juli kl 16 - søndag 21. juli kl 15

Det betyr: Fire familier i hver pulje.

Som tidligere år vil vi legge stor vekt på å sette sammen familier med barn/ungdom på omtrent samme alder som vi tror kan få det hyggelig sammen :)

Ta med: Lakener, trekk til dyner og puter, mat og drikke til deg og dine for hele oppholdet, solkrem, badetøy, håndkler og ellers klær etter vær og annet dere måtte trenge.

Foreslått deltakerpris for hele oppholdet: Kr 200,- pr familie som betales kontant til leder/sommervert ved fremmøte, gjerne i konvolutt merket med navnet ditt. Om den foreslåtte prisen er mer enn du klarer, går det helt fint å betale mindre.

Vi regner med at det som tidligere år vil være svært mange som melder sin interesse. Det er imidlertid begrenset antall plasser, så vi vil prioritere familier fra gruppene i Skien, Bø, Larvik, Sandefjord og Tønsberg, Drammen, Asker og Røyken. Vi ønsker å gi dette ferietilbudet først og fremst til familier med så stram økonomi at annen ferie er lite realistisk. 

7. juni vil familiene som har fått plass motta en bekreftelse på epost fra oss. 

Resten blir hengende igjen på ønskelista. Vi tar kontakt om vi på grunn av sykdomsforfall o.l. har noe ledig og kan tilby plass. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse (som alltid er det anledning til å melde på kun seg selv og egne barn). I beskjedfeltet MÅ du skrive hvilke puljer som passer for deg. Kan du i alle puljene, skriver du "Alle puljer". Skriver du ingenting, aner vi ikke når du har ferie med barna og da hører du nok ikke fra oss..

Umiddelbart etter du har meldt interesse kommer det opp en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Velkommen til feriedager helt uten TV og WiFi. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe :)

Vennlig hilsen kaospilot Nina Boberg

Informasjon

Dato

1. juli - 21. juli 2019

Klokkeslett

16:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

ledelsen@enestaaendefamilier.no

Sted

Gonveien 100 3260 Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 14. mai
8:00
Slutt: 3. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding