Asker/Røyken og Bærumsgruppene inviterer til kreativt verksted i Oslo, lørdag 11. november

Asker/Røken og Bærumsgruppene inviterer til en kreativ ettermiddag.

Lørdag 11. november drar vi til Glazed and Amused i Oslo sentrum.

Glazed and amused tilbyr kreativ utfoldelse. Vi skal male på keramikk. Her er Ingen forkunnskaper nødvendig så det passer for alle, det anbefales likevel at de minste er over 4 år da vi skal jobbe med knuselige gjenstander og det krever å sitte rolig en stund sammen med en stor gruppe.

For mer info. se link http://www.glazedandamused.no

Oppmøteplass: Vi møtes utenfor Glazed and amused i Markveien 25. Lederne finner du med ballong med Enestående familiers logo. 

Ta gjerne med: Noe å drikke. Vi serverer noe lett å spise.

Oppmøteplass: Kl 1345 i Markveien 25. på Grunerløkka i Oslo.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales med vipps eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Åpner tirsdag 31. oktober klokken 20:00. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt. Du vil motta en bekreftelse på kvelden mandag 6. november om dere har fått plass.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Deltakere fra Asker/Røyken og Bærum vil bli prioritert. Er du fra et annet område kan du likevel melde din interesse.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Erika og Charlotte

IOGTs Enestående familier Asker/Røyken og Bærum

Informasjon

Dato

11. nov 2017

Klokkeslett

13:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Charlotte

Telefonnummer: 900 22 732

E- post: royken@enestaaendefamilier.no

Sted

Oslo, markveien 25

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 31. oktober
20:00
Slutt: 9. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding