Sørlandsgruppen inviterer til hyttetur og dyreparken i Kristiansand

Vi er igang igjen etter noen digitale uker og helga 12 -14 juni ønsker Sørlandsgruppen velkommen til koselige dager på 'Sjøstrand' - ungdomsorganisasjonen Juvente sitt landsted på Møvig utenfor Kristiansand.

Lørdagen skal vi tilbringe tiden i Kristiansand dyrepark :)

Vi tenker at denne turen passer best for familier med barn fra 6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

'Sjøstrand' er ei perle og ligger særdeles vakkert til i strandkanten. Landstedet er på 13 mål og består av en hovedhytte, tre småhytter, uthus med sanitæranlegg, bryggeanlegg, svaberg, badestrand og ballslette. Hovedhytta er som et hus og har to store soverom/sovesaler med køyesenger oppe. Kjøkken og stue i første etasje er naturlige arealer for oss å samles på til hygge og felles måltider. Småhyttene har to små soverom med køyesenger + dyner og puter. Oppholdsrom med sofa, kjøkkenkrok og kjøleskap.

Det er SUP-brett, robåt, våtdrakter, redningsvester, fiskestenger, krabbeteine, crockett tilgjengelig for oss på Sjøstrand.

Så her skal vi kose oss :)

(utstyr som berører hygiene tiltak må vi ta hensyn til enten ved vask eller at 1 person bruker utstyret i helgen)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: 

Klær etter vær.

Laken og soveposer/sengetøy.

Vannflasker og termos til kaffe/te.

Liten sekk til matpakker o.l. når vi er i dyreparken.

Egen mat og drikke til frokost, lunsj og kveldsmat gjennom helga (Enestående familier ordner det som trengs til middager, lørdagsgodterier, saft og kaffe). 

Om noen har matallergier så gi beskjed om dette i kommentarfeltet. (må påregne å ta med egen allergivennlig mat) 

Og ellers ta med godt humør! :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Vi har avgjort at alle møter ved Sjøstrand kl 18 på fredag 12 juni. (du må kjøre om måkeveien for å komme ut til hyttene, men bare ring om du trenger hjelp med å finne frem)

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Dersom det er vanskelig å komme seg dit på grunn av økonomi, er det fint om du kontakter leder Nina, så kan vi finne en løsning på dette! Her skal alle få samme mulighet til å bli med :)

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person maks 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8029 Sjøstrand

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 10 juni. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina og Kristine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier 

Informasjon

Dato

12. juni - 14. juni 2020

Klokkeslett

18:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina

Tlf: 95172112

mail: setesdal@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. juni
13:30
Slutt: 10. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding