Nedre Glomma inviterer til lek og matpakkespising etterfulgt av Pokemon: Detektiv Pikachu på Fredrikstad kino torsdag 30.mai.

Nedre Glomma gruppa inviterer til lek og matpakkespising på lekeplassen ved kirkeparken i Fredrikstad, etterfulgt av kino. Denne gangen skal vi se filmen Pokemon: Detektiv Pikachu. Filmen har anbefalt aldersgrense 9 år, det vil si at barn i følge med voksen kan se filmen fra de er 6 år gamle. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 30.mai møtes vi på lekeplassen ved kirketorget i Fredrikstad for å leke, spise matpakker og bli kjent med hverandre. Etterpå går vi samlet til kinoens lokale for å se filmen Pokemon: Detektiv Pikachu. 

Vi holder på til ca kl 15.00.

Ta med: 

  • Mat til eget bruk
  • Drikke
  • Klær til å være ute i, eventuelt skift
  • Godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.00 på lekeplassen ved kirkeparken i Fredrikstad. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre når alle har kommet før vi spiser, leker og blir kjent. Ca klokka 12.15 går vi samlet til kinoen. Her vil alle få tildelt billetter til filmen, samt at alle kan velge seg en brus og en popcorn eller baconsnacks i kinoens kiosk. 

Parkering av biler kan gjøres i Apenesfjellet.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig tirsdag 28.mai senest klokka 20.00.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Gro

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

30. mai 2019

Klokkeslett

11:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningens gate 24, Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr person.

Start: 25. mai
11:38
Slutt: 28. mai
19:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding