Nedre Glomma inviterer til en morsom og gledesfylt dag på Tusenfryd lørdag 6.juli.

Nedre Glomma gruppa har den glede av å invitere med seg små og store på en frydefull dag på Tusenfryd.

Nye og "gamle" familier er velkomne, men vi vil prioritere familier fra Østfold, samt familier som ikke tidligere har vært med på en slik tur :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 6.juli drar vi til Tusenfryd for å ha en frydefull og morsom dag. Vi har leid inn felles buss for dette arrangementet og dette vil si at alle må  benytte seg av bussen i tillegg til at dette skaper en felles ramme for turen.

Bussen vil kjøre fra:

  • Sarpsborg bussterminal presis klokka 9.00, så oppmøte her er senest klokka 8.50.
  •  E6 Rygge klokka 9.30, oppmøte senest 9.20.
  • Holdeplassen ved Mosseporten klokka 9.45 før den svinger opp på E6. Seneste oppmøte på holdeplass Mosseporten er klokka 9.30.

Det er ekstremt viktig at dere gir oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding om hvor dere går på bussen.

Bussen kjører fra Tusenfryd igjen klokka 18.00, oppmøte blir da utenfor inngangen klokka 17.50 presis.

På Tusenfryd vil vi ha felles lunsj på et avtalt sted i parken. Mer informasjon om dette vil dere få på bussen.

Ta med:

  • Mat og drikke for hele dagen (ekstra matpakke på vei hjemover kan være lurt).
  • Kle deg etter været og ha eventuelt med skift.
  • Godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. På Tusenfryd er det i tillegg både spisesteder og mulighet for å kunne betale for spill for å prøve å vinne diverse bamser, samt loddsalg. Vi oppfordrer for fellesskapets skyld at ingen benytter seg av dette. Det er lurt å snakke med barna/ungdommen om dette på forhånd før turen. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 8.50 på Sarpsborg bussterminal, 9.20 på holdeplass E6 Rygge og 9.30 på holdeplass Mosseporten. Lederne kommer på bussen i Sarpsborg og er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet for å si i fra om hvor dere går på bussen. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen  29.juni. Husk å sjekke mailen din.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

6. juli 2019

Klokkeslett

8:50 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Nina

Telefonnummer 93057747

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Sarpsborg bussterminal, 1723 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kroner pr. person.

Start: 14. juni
22:48
Slutt: 29. juni
20:31

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding