Nedre Glomma inviterer til aktivitetsdag i Nesparken i Moss 9.juni.

Nedre Glomma gruppa inviterer små og store til en morsom og aktiv dag i Nesparken i Moss med ballspill, badmington, sandslottbygging med mer. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9.juni drar vi til Nesparken i Moss for å ha en aktiv og morsom aktivitetsdag. Her skal vi spille ballspill, bygge sandslott, spille badmington med mer. Kanskje noen til og med drister seg til å bade? I tillegg skal vi kose oss sammen og ha en liten piknik.

Vi holder på til ca kl 16.

Ta med: 

  • Mat og drikke til eget behov
  • Picnicpledd/noe å sitte på
  • Klær til å være ute i/skift 
  • Badetøy og håndkle (for den som eventuelt vil bade)
  • Ta gjerne med bøtte, spade, ball eller andre uteleker dersom dere har. Fint om dette merkes med navn slik at det ikke blir borte. Har dere ikke noen uteleker å ta med så går det helt fint.
  • Godt humør :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 utenfor Mossehallen. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går samlet inn i Nesparken.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

9. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Mossehallen, Nesparken 10, 1530 Moss

Pris: Gratis

Start: 2. juni
8:37
Slutt: 7. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding