Nedre Glomma-gruppa inviterer til kino i Fredrikstad 31.desember

Nedre Glomma inviterer til kino; Aquaman

Nedre Glomma inviterer til årets siste kinotur på Fredrikstad kino mandag 31. desember kl. 12.15

Nedre Glomma-gruppa svinger seg rundt for å invitere til årets siste kino tur! 31. desember på Fredrikstad kino

Vi ønsker oss en flott avslutning på året 2018 og håper dere har lyst til å være med oss :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 12år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi ønsker oss en flott avslutning på året og nå er det de litt større barna sin tur! Mandag 31. desember drar vi på Fredrikstad kino for å se Aquaman :) Vi håper mange av dere har lyst til å tilbringe et par timer med oss på årets siste dag!

Ta med: Godt humør.

Vi stiller med snaks og drikke, så dette trenger dere ikke å tenke på!;)

Oppmøte: kl 11.45 ved inngangen til Fredrikstad kino.  Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre for så å gå inn i samlet flokk  for en flott kino opplevelse.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Når du får tilbud om å være med på aktiviteten vil du mota en mail om at du har fått plass,  da er det viktig at du bekrefter til våre ledere om du ønsker å være med.

Plassene på denne aktiviteten vi senest bli fordelt ut søndag 30 desember.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere! :)

Vennlig hilsen frivillig leder Christine og Nina

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

31. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christine

45201486

E- post: nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Fredrikstdad kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 28. desember
18:04
Slutt: 31. desember
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding