Ringsakergruppa: Selvhogst av juletre torsdag 21. desember

Ringsakergruppa inviterer til selvhogst av juletre den 21. desember kl 16.

Vi vil gjerne invitere dere til å bli med på selvhogst av juletre på Helseth den 21.12 kl 16.

Her får hver familie velge seg et tre som de selv hogger, og så kommer vi til å grille litt pølser på bålpanna etterpå. Det kommer også til å serveres gløgg.

Ta gjerne med: Varme klær, egen mat til grilling, grillspyd, hodelykt kan være lurt om dere har

Oppmøteplass: Kl 16 på Helseth (se kart)

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Elisabeth og Anita

IOGTs Enestående familier Ringsaker

Informasjon

Dato

21. des 2017

Klokkeslett

16:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elisabeth

Telefonnummer 99243419

E- post ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Narudvegen 391

Antall plasser: 25 Gjenværende: 14

Pris: 50

Start: 2. desember
13:58
Slutt: 20. desember
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding