Ringsakergruppa inviterer til kino og pizza 24. januar i Moelv

Onsdag 24. januar inviterer vi til å se "Det elleville nøttekuppet 2" ved Moelv Kino. Før filmen så møtes vi på Lunica og spiser pizza.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 24. januar kl 18 viser Moelv kino "Det elleville nøttekuppet 2". Filmen har 6 års grense. Før filmen møtes vi på Lunica i Moelv for å spise pizza.

Oppmøteplass: Kl 17 på Lunica i Moelv.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Elisabeth og Ole Martin

IOGTs Enestående familier Ringsaker

Informasjon

Dato

24. jan 2018

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elisabeth Jevnaker

Telefonnummer 99243419

E- post ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Lunica Moelv

Antall plasser: 20 Gjenværende: 11

Pris: 20

Start: 19. januar
20:00
Slutt: 23. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding