Ringsakergruppa inviterer til Hunderfossen Vinterpark i vinterferien

Vi gjentar suksessen og reiser til Hunderfossen Vinterpark!

Nå er det snart vinterferie, og da reiser vi til Hunderfossen Vinterpark. Vi møtes først til felles mat på Peppes Pizza på Lillehammer, før vi kjører videre til Hunderfossen.

Når: Torsdag 21.02. kl 16.30

Ta med: Klær etter vær. Vi skal være ute i flere timer.

Plassene tildeles senest søndag 17.02. De som får plass vil da få en mail om dette. Om du ikke får plass i første omgang kan det likevel hende du vil få tilbud om plass om det blir frafall.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt, eller på Vipps til hovedleder. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en ettermiddag med fart og masse moro!

Vennlig hilsen frivillige ledere Elisabeth og Odd Arild

IOGTs Enestående familier Ringsaker

Informasjon

Dato

21. feb 2019

Klokkeslett

16:30 - 20:40

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Elisabeth

Telefonnummer: 99243419

E- post: ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes Pizza Lillehammer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr person

Start: 11. februar
18:57
Slutt: 16. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding