Ringsakergruppa inviterer til Helgøya Klatrepark lørdag 18. august

Ringsakergruppa drar ut på nye eventyr, oppunder tretoppene!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18. august drar vi til Helgøya Klatrepark ute på vakre Helgøya. Denne aktiviteten passer for alle eventyrlystne, minste aldersgrense i parken er 3 år.

OBS OBS: Det er endel sikkerhetsregler i forhold til klatringen. Barn under 12 år må klatre med en voksen. Dere må derfor skrive i meldingsfeltet når dere melder dere på om både foreldre og barn skal klatre sånn at vi har oversikt over dette. Gravide og personer med rygg/nakke problemer og lignende frarådes å klatre. Maks vekt på klatrere er 120 kg. For full oversikt over reglene i parken, se parkens nettsider HER.

Ta med: Behagelige klær og sko, eventuelt hansker. Drikke.

Vi spanderer pølser som vi griller, fint om jeg får beskjed om noen av en eller annen grunn ikke kan spise dette.

Oppmøteplass: Kl 14.50 i parken. Her hilser vi på hverandre før vi får mere informasjon om aktiviteten.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Elisabeth

IOGTs Enestående familier Ringsaker

Informasjon

Dato

18. aug 2018

Klokkeslett

14:50 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elisabeth

Telefonnummer 99243419

E- post ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Helgøya Klatrepark

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr person

Start: 13. juli
23:54
Slutt: 10. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding