Ringsaker- og Hamargruppa inviterer til helgetur til Bø

Ringsaker- og Hamargruppa inviterer til helgetur til Bø Sommarland med overnatting på Beverøya camping.

Har dere lyst til å være med?

Vennligst les all informasjonen nedenfor før du melder din interesse.

Fredag 7. til søndag 9. august reiser vi på helgetur. Vi krysser fingrene for godt vær, og masse godt humør.

Vi har leid campinghytter, og hver hytte har to/tre soverom, bad, kjøkken med kjøleskap og utstyr og en stue med TV. Familiene som blir med må regne med å måtte dele hytte med en annen familie.

Lørdag blir det besøk i Bø Sommarland, der vi håper å kunne bade og kose oss i strålende vær.

Alle må komme seg til Bø selv da vi desverre ikke setter opp felles skyss til denne aktiviteten. Om dette blir vanskelig så ta kontakt med leder av aktiviteten, så finner vi en løsning.

Mer informasjon om oppmøte, overnatting, måltider og lignende vil sendes ut til de som får plass på aktiviteten.

Vi prioriterer denne gangen de med lokal tilhørlighet, altså de som hører til i Ringsaker- og Hamar-gruppa.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Badetøy og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 17 på Beverøya Camping i Bø.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Sommarland.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 17. juli. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Elisabeth og Anette

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Ringsaker og Hamar

Informasjon

Dato

7. aug - 9. aug 2020

Klokkeslett

17:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Elisabeth

Telefonnummer: 99243419

E- post: ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Beverøya camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200,- pr familie

Start: 21. juni
21:00
Slutt: 17. juli
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding