Ringsaker-, Lillehammer- og Hamargruppa inviterer til Tusenfryd

Gruppene slår seg sammen og ønsker å ta med de større barna på Tusenfryd!

Er dere klar for en dag med masse fart og moro?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9. juni drar vi til Tusenfryd. Vi setter opp buss som stopper på Lillehammer, Rudshøgda og på Hamar. Vi kommer til å bruke hele dagen i parken.

På denne turen ønsker vi å ta med de litt større barna, barn født i 2008 og tidligere vil derfor bli prioritert. Har du barn som er litt yngre enn dette og som har veldig lyst til å reise, så er det allikevel mulighet for å melde seg på ønskelisten. Om vi får noen ledige plasser så vil disse få tilbud om plass.

Ta gjerne med: Klær etter vær. Matpakker og drikke.

Oppmøteplass: Viktig at alle møter opp punktlig!

Lillhammer: Unibuss, Industrigata 62, Lillehammer kl 07.50

Ringsaker: OBS Rudshøgda kl 08.20

Hamar: Vikingsskipet 08.50

Dere tar med matpakker og drikkeflasker, så barna skal i utgangspunktet ikke trenge å bruke penger i parken denne dagen siden inngangsbilletten gir fri tilgang til alle karuseller.

Lunsj spiser vi i fellesskap slik at vi også blir bedre kjent.

Vi har tidligere erfart at det kan lønne seg å ha ørene litt åpne under bussturen. Der er det enklest å finne ut hvem som har omtrent samme smak når det gjelder slike parkopplevelser og man kan avtale å gå sammen. Mye av poenget med en slik tur er jo nettopp å bygge nettverk mellom familiene som deltar :)
Prisen er så lav for at alle skal ha anledning til å være med. Nå er det oss voksnes kollektive ansvar å følge opp den lave deltakerprisen med begrensning i lommepenger til barna. Vi tenker at det kan være greit å legge seg på en linje der hvert barn ikke trenger benytte mer enn 100,- i parken denne dagen. Det holder til is og brus og litt sukkerspinn for eksempel. Det er ingen som skal være lommepengepoliti her, men det gjør ikke noe om barna opplever at det er noenlunde likt mellom dem når det gjelder hva de har å bruke av penger.. så slipper foresatte med stram økonomi å kjenne et unødvendig press.

For ordens skyld minner vi om at foresatte har ansvar for egne barn.

(Blir du og dine syke, er det viktig også denne gangen å gi beskjed om forfall. Slik kan en annen familie få plassene på turen)
Velkommen til små og store enestående familier. Har du ikke vært med oss på tur før er dette en flott og uforpliktende anledning til å bli kjent med andre familier i lignende situasjon som din :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Elisabeth

IOGTs Enestående familier Ringsaker

Informasjon

Dato

9. juni 2018

Klokkeslett

8:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elisabeth Jevnaker

Telefonnummer 99 24 34 19

E- post ringsaker@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr person

Start: 29. april
0:01
Slutt: 28. mai
23:52

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding