Hamargruppa inviterer til telttur på Rognstranda camping

Hamar og Lillehammer gruppa skal på telttur til Rognstranda camping I Stathelle, Telemark.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 27. juli drar vi på telttur på Rognstranda camping i Stathelle, i Telemark. Her skal vi bade , leke og fiske krabber.

Rognstranda ligger idyllisk til innerst i Rognsfjorden med en av Norges fineste badestrender og svaberg. For mer info om plassen: http://rognstrandacamping.no/

Du må selv ordne med kjøring, telt og annet utstyr du trenger til dette oppholdet.

Vi har en stor lavvo, så om du ikke har eget telt skriv i kommentarfeltet ved påmelding.

Du ordner selv med mat og drikke for deg og dine på denne turen, men første kvelden spanderer vi grillmat nede ved stranden kl 18.00!

Campingplassen har grillområde og felleskjøkken vi kan bruke alle dager.

Ta med: Telt, soveposer, liggeunderlag, annet turutstyr om du har, mat og drikke til deg og dine, solskinn og klær etter vær.

Oppmøteplass: Fra Kl 14-18 på campingen, si gjerne ifra til leder ca når du kommer. Felles middag kl 18 på oppmøtedagen!

Har du ikke bil og trenger skyss si fra i meldingssfeltet ved påmelding, så kanskje det ordner seg.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Mere informasjon om turen kommer til de som får plass.

Plass blir bekreftet innen 5 Juni

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Jelena
Tlf 92671404

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

27. juli - 30. juli 2018

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena Bjelland

92671404

hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Rognstranda camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 5. mai
12:00
Slutt: 1. juni
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding