Hamargruppa inviterer til Lekeland

Hamargruppa drar på Lekeland.

Aktiviteten passer for lekne familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 7. April drar vi til Lekeland 1 i Hamar. 

Her er det et enormt lekeapparat, trampoliner, sklier, airhockey og sykkelbane.

Det er gratis te og kaffe, og barna får en slush hver.

Lekeland er oppe til 19 denne dagen, så dere kan bli så lenge dere vil.

Oppmøteplass: Kl 13 utenfor Lekeland 1 på Midtstranda.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før. Eller så går flere busser nesten til døra, for rutetider søk på https://www.hedmark-trafikk.no/

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Vi vil gi beskjed senest fredag kveld om du har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Anette

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

7. april 2018

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette Monsen

Telefonnummer 90774994

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 3. april
10:32
Slutt: 6. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding