Hamargruppa inviterer til etterlengta gjensyn med is og kinotur !

Hamargruppa inviterer til etterlengta Kinotur.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Filmen har 6 års aldergrense, så aktiviteten kan passer for familier med barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10 mai skal vi gjøre noe vi ikke har gjort på lenge ! 

Vi møtes kl 12 utenfor Hamar kino, for å se "Latte Pinnsvin" -  etter filmen samles vi på torget for å spise is og drikke kaffe, der har vi god plass til å følge FHI`s smittevernregler, HVIS parken og lekeplassen har åpnet igjen, går vi heller dit. 

Filmen handler om den småfrekke pinnsvin-jenta Latte legger ut på sitt farligste eventyr for å redde skogen! Hun må ta tilbake den magiske Vannsteinen fra klørne på Bantur, bjørnekongen!

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. På aktiviteten forventes det at du og dine kommer kun om dere er friske. Hold fornuftig avstand til andre og vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner.

Les mer om våre smittevernregler her: https://www.enestaaendefamilier.no/nyttig-aa-vite/smittevernregler-i-forbindelse-med-covid-19 

Ta med: Det dere ønsker å spise og drikke til filmen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 utenfor Hamar kino.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Latte pinnsvin

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 9 mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Anette

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

10. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn anette 

Telefonnummer 90774994

E- post hamar@enestaaendefamilier.com

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 5. mai
21:01
Slutt: 9. mai
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding