Hamargruppa inviterer til «En julenattsdrøm» på Nationaltheatret, 30.desember.

Hamargruppa inviterer til teatertur til Oslo!

Torsdag 30. desember drar Hamargruppa for å se «En julenattsdrøm» på Nationaltheatret.

Gled deg til en splitter ny musikalsk familieforestilling – fylt av teatermagi, varme, kjærlighet og moro.

Aktiviteten passer for familier med barn, som klarer å sitte stille. Forestillingen varer ca 2,5 timer med pauser.

«Bravo!» jubler teatersjefen og samler teatrets tropper på scenen. Det har akkurat vært generalprøve på årets store juleforestilling Askepott og prinsen, og hele huset syder av forventning – spesielt hovedrolleinnehaver Johanne. Som teatersjefens datter har hun vokst opp på og rundt scenen på et teater hun elsker: Alle de magiske krinklene og krokene og alle de fantastiske menneskene som sammen fyller scenen med vidunderlige forestillinger.

Så skjer det forferdelige: Plutselig faller det en kulisse ned fra taket, og teatersjefen dør. Alt endres. Johannes stemor, den nyansatte divaen Ludvikke De Luxe, tar over styringen av teatret, hvor det nå bare blir spilt tragedier med henne selv i hovedrollen.

Men når Askepott og prinsen plutselig en dag igjen skal settes opp som årets store juleforestilling, øyner Johanne sin store mulighet: Teatret trenger nemlig noen som kan spille prinsen! Kan hun gjennom utkledningens kunst igjen få sjansen til å skinne i scenelyset? Og i samme slengen redde teatret fra økonomisk og kunstnerisk undergang – i tillegg til å kapre drømmeprins?

De kreative kreftene bak forestillingen Alice i Vidunderland er tilbake på Nationaltheatret med en ny musikalsk og fantasifull forestilling for hele familien. Med storslått scenografi og lyssetting, fantastiske kostymer og sju musikere på scenen, serverer de en hjertevarm, underholdende og morsom julefortelling for store og små.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 30. desember møtes vi på Hamar togstasjon kl.09.45, og reiser til Oslo.

Vi skal hygge oss sammen og se juleforestillingen «En Julenattsdrøm». Vi tar en kort presentasjonsrunde før vi går inn i teateret og finner plassene våre. Vi avtaler felles sted i teatret å møtes i pausen, så alle kan bli litt bedre kjent.

Etter forestillingen skal vi på en restaurant og kose oss med god mat.

Toget tar vi hjem kl. 18.28 fra Nationaltheatret.

Ta med deg: Godt humør og julestemning!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl. 09.45 ved Hamar togstasjon hovedinngang. Lederne er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8025 Drøm

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Mari og Eva

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

30. des 2021

Klokkeslett

9:20 - 19:20

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari Bergum/ Eva R Tamas

Telefonnummer 46941970/ 96842980

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Nationaltheatret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 16. november
22:20
Slutt: 10. desember
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding