Hamargruppa inviterer til å så frø og lek.

Hamargruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Denne dagen kan dere plante frø og forberede våren.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 6. Mai møtes vi på Børstad, for å starte på kjøkkenhagen og å så grønnsaker og blomster. Etterpå spiser vi medbrakt lunsj sammen, og barna kan leke på fotballbana eller på turn / treningsapparatene.

Vi tar med forskjellige frø, noe å plante i og kaffe/te. 

Ta gjerne med: Matpakke, sol, noe å plante i, som for eks blikkbokser, syltetøyglass o.l. Har du ikke noe å ta med gjør det ingenting. Vi ledere har med,så alle skal få med seg et par hjem. Vi tar også med kaffe / te.

Oppmøteplass: Kl 12 ved benkene utenfor Børstad ungdomskole.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 0 pr person. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Anette og Mari

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

6. mai 2018

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette Monsen / Mari Bergum

Telefonnummer 90774994 / 91514196

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 25 Gjenværende: 18

Pris: 0

Start: 20. april
12:00
Slutt: 4. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding