Hamar og Lillehammer gruppa inviterer til klatring og pizza 25. februar

Hamar og Lillehammer gruppa møtes på Tyrili klatring, og på Lillehammer pizzeria.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Endelig kommer Enestående Familier til Lillehammer,

så vi møtes på Tyrili for å klatre og buldre, man trenger ikke å ha prøvd dette før for å være med. Om man bare vil være med å spise og for å hilse på, er det også hyggelig. Skriv gjerne i meldingsfeltet hvor mange av dere som vil klatre, eller om du bare kommer for å spise.

 

Ta gjerne på behagelige klær å klatre i.

Oppmøteplass: Kl 12.30 utenfor Tyrili klatring eller Kl 14.30 utenfor Lillehammer pizzeria.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30 for klatring og Kr 30 pr person for pizza. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere, og håper på å se mange nye familier.

Vennlig hilsen leder Renate og Anette

IOGTs Enestående familier Lillehammer og Hamar

Informasjon

Dato

25. feb 2018

Klokkeslett

12:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Renate Pedersen og Anette Monsen

Telefonnummer  47465601 / 90774994

E- post Hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 17. februar
16:00
Slutt: 22. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding