Hamar og Lillehammer gruppa inviterer til åpen gård og kuslipp på Maihaugen

Hamar og Lillehammer- gruppa hiver seg rundt og inviterer til Åpent fjøs med kuslipp på Maihaugen, søndag 19. mai. Etter aktiviteten går vi og spiser sammen på Peppes Pizza. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 19. mai møtes vi på Maihaugen og hilser på dyrene. Det blir et spennende og livlig kuslipp, og man kan også hilse på geiter, høner, kaniner og griser :) Etter aktiviteten tar vi en matbit sammen på Peppes Pizza.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.50 på Maihaugens parkeringsplass. Lederne vil ha på gul vest og er lette å få øye på!

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en beskjed om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Plassene blir fylt opp fortløpende etter hvert som vi får påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Mari og Anette

IOGTs Enestående familier Hamar og Lillehammer

Informasjon

Dato

19. mai 2019

Klokkeslett

11:50 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari Bergum

Telefonnummer 91514196

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Maihaugveien 1

Antall plasser: 20 Gjenværende: 6

Pris: 30

Start: 18. mai
13:58
Slutt: 19. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding