Ringsaker

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Ringsaker!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Ringsakergruppa er det for tiden ingen aktive ledere, du er velkommen til å melde interesse på Hamargruppas aktiviteter. I november 2023 kurser vi to nye ledere som vil dra i gang ny aktivitet i Ringsaker under Hamargruppas ledelse.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen på denne siden og krysse av for de gruppene du ønsker invitasjon fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “Ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av våre eposter. Enkelt og greit. 

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn.

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f. eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye, frivillige ledere? Da hører vi gjerne fra deg!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine.

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Ringsaker.

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Malin Smestad tlf: 48103026

May Elisabeth Korup tlf: 98698661

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519 ef@iogt.no

Kommende aktiviteter