Trondeimsgruppa inviterer til Rush trampolinepark søndag 7 oktober kl: 11.30

Trondheimsgruppa hopper  rett inn i høstferien på Rush trampolinepark søndag 7 oktober fra kl:11.30

Trondheimsgruppa starter høstferien med et BRAK - og inviterer til Rush trampolinepark søndag 7 oktober kl 11.30 Her skal det hoppes og sprettes og tjoes og heies.

Vi møtes på RUSH kl 11.30 - og vi har 1.5 time inne i hallen. Skriv beskjed i påmeldingen om mor eller far blir med inn å hopper, eller om man står å ser på fra 2. etasjen.

VIKTIG! Før alle kan hoppe er det krav om at egenerklæring må være utfylt så om du ikke har gjort det kan det være lurt å gjøre det før dere kommer.
Kan gjøres på denne linken: http://www.rushtrampolinepark.no/trondheim/waiver
NB! egenærklæringene er gyldige i 1 år så om det er lenge siden du lagde din kan det være lurt å lage en ny så sparer vi tid ved inngangen.

Etterpå samles vi å spiser litt pizza og drikke, før vi avslutter ca kl 14.30

Aktiviteten passer familier med barn fra 4 års alder og oppover, og vi håper å se både nye og kjente familier.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie.

Beløpet vippses (helst vippses) til Christian på tlf: 46639432 eller overleveres i en konvolutt. Er dette for mye, ta kontakt så ordner vi det.. ingen problem. Har du derimot god økonomi og er med for det sosiale - er det lov å betale litt mer.

Sjekk ut vår facebookside: https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Trondheim-1204486192932347/ og lik den. Der legger vi ut info om våre arrangementer fortløpende, samt evt restplasser og plutselig ledige plasser.

Dette er et ønskelistearrangement, så det vil si at man melder seg på og får beskjed om at man er registrert på ønskelista. Ved frafall vil vi plukke fra lista, så en slik hyggelig beskjed om at du får plass kan komme frem til dagen før arrangementet går av stabelen. Så vet du det.

Ta med godt humør og bli med da vel :)

Hilsen Enestående familier avd Trondheim

v/ Christian

Informasjon

Dato

7. okt 2018

Klokkeslett

11:30 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

østre rosten 20

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 24. september
23:20
Slutt: 5. oktober
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding