Skiensgruppa inviterer til Bø Sommarland søndag 7. juli.

Skiens gruppa vil igjen invitere til en "vann-vittig" dag i sommerland i Bø.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 7. juli drar vi igjen til Bø sommarland. Her er det mulighet for masse bading, lek og morro i Skandinavias største vannpark. Kanskje noen har lyst til å prøve magasuget eller den nye,unike sklia Tryll. 

Det blir en felles base ved Bøverstranda. Vi ønsker at flest mulig kan samles der for å spise medbrakt niste sammen. Det er koselig å bli litt kjent. Vi spiser fra kl. 13.00. 

Dette er et tilbud tilfamilier i Telemark og vi prioriterer familier som ikke har vært med før.

Ta med: Badetøy og badering. Vi håper å trenge høy solfaktor. Mat og drikke må hver enkelt familie ta med etter eget ønske. Det er ikke mulighet for å grille.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes utenfor hovedinngangen kl. 09.45. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og får utdelt billetter når parken åpner kl. 10.00. OBS parkeringsgebyr betaler dere selv når dere forlater parken. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 4. juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.Da jeg har variert arbeidstid, er det fint om du sender sms, så svarer jeg så fort jeg kan. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillige ledere Hege og Camilla.

IOGTs Enestående familier Skien.

Informasjon

Dato

7. juli 2019

Klokkeslett

9:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Hege Lund Trøan

Telefonnummer 99 23 57 24 

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Bø sommarland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr.

Start: 25. juni
20:00
Slutt: 4. juli
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding