Lillehammergruppa inviterer: Pizza og Kino 5.mai!

Lillehammergruppa inviterer til kino. Vi skal spise pizza på Egon, og se filmen Sherlock Gnomes!

Filmen har 6 årsgrense. Det blir opp til hver enkelt om yngre barn kan få se filmen. På filmer med 6-årsgrense har alle barn lov til å se filmen sammen med foreldre/foresatte. Vurderingen til medietilsynet var «Enkelte dramatiske og truende scener gjør at filmen får 6-årsgrense»

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 5.mai skal vi på kinobesøk- og spise pizza på Egon :) 

Ta gjerne med: Drikke til filmen. Vi spanderer en popcorn eller baconsnacks, og litt godteri til hver. Vi oppfordrer alle til å la være å kjøpe noe i kiosken denne dagen, for å unngå kjøpepress.

Oppmøteplass: Kl 13.30 på Egon, Elvegata 12

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). 

Når du er på ønskelista vet vi at du/dere gjerne vil være med. Da hører du fra oss ved forfall. Et tilbud om å få være med kan komme samme dag som arrangementet går av stabelen, så vet du det :)

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Mari (Hamar) og Renate

IOGTs Enestående familier Lillehammer

Informasjon

Dato

5. mai 2018

Klokkeslett

13:30 - 16:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Mari (leder i Hamar) og Renate

Telefonnummer 91514196

E- post lillehammer@enestaaendefamilier.no

Sted

Elvegata 12

Antall plasser: 31 Gjenværende: 15

Pris: 30

Start: 24. april
10:01
Slutt: 3. mai
10:01

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding