Lillehammer, Ringsaker og Hamargruppa inviterer til Bjørneparken, 5 - 7 Oktober.

Hamar og Ringsaker gruppa starter Høstferien og Lillehammergruppa avslutter den, med ei helg i Bjørneparken og Flå.

Aktiviteten passer for barn fra 4 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mere informasjon om flere praktiske detaljer som avreise, oppmøteplass, felles måltider o.l sendes på mail til de som får plass, i god tid før avreise. Vi har kort påmeldingsfrist, så alle har god tid til planlegging.

Fredag 5 Oktober slår gruppene seg sammen, og inviterer til felles busstur til Flå og Bjørneparken. Her skal vi overnatte i 2 netter, med 2 dager i Bjørneparken.

Avreise: Fellesbuss fra Lillehammer, innom Ringsaker og Hamar på egnet stoppested tidlig ettermiddag. 

Overnatting: Vi skal overnatte i studioleiligheter v/ Thon Hotell Bjørneparken, hver familie får hver sin leilighet.

Vi ordner med felles middager, og alle må ordne med resten av måltidene selv. Alle leilighetene er utstyrt med et lite kjøkken, og vi sover sentralt i Flå så det er mange handlemuligheter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100 pr person. Betales på vipps til leder Anette med tlf nr 90774994, eller kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. 

Familier fra Lillehammer, Ringsaker og Hamar vil bli prioritert på denne turen, 

Påloggingen avsluttes 21/9 - og de som har fått plass får beskjed senest 23/9.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmld. kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Hvis du eller dine blir tildelt plass, vil du motta ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate, Elisabeth og Anette 

IOGTs Enestående familier Lillehammer, Ringsaker og Hamar

Informasjon

Dato

5. okt - 7. okt 2018

Klokkeslett

15:00 - 22:04

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Anette

Telefonnummer 90774994

E- post hamar@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 12. september
23:00
Slutt: 21. september
22:04

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding