Lillehammer og Hamar gruppa inviterer til ridning og grilling på Åsli Ridesenter Søndag 28.oktober

Lillehammer og Hamar gruppa inviterer til en opplevelsesrik dag på Åsli Ridesenter.

Du må ikke ha ridd før for å være med. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 28.Oktober møtes vi på Åsli Ridesenter for å nyte en høstdag på hesteryggen, vi griller pølser og koser oss i idylliske omgivelser. 

Hvis du ikke vil ri, men har lyst til å være med kan Åsli Ridesenter tilby å sitte på med hest og kjerre.

Vi begynner først å ri på bane med instruktør , for å  lære hesten å kjenne, og bli trygg. De som vil kan være med på en liten ridetur i skogen, da må barnet være minst 6-7 år.

Vi har en time til rådighet så, ikke sikkert at man får både ridd og sitte på med hest /kjerre.

Er fint om dere kan skrive i kommentarfeltet om dere ønsker skogstur/baneridning el hest/kjerre.

Ta med: Ta på gode, komfortable og varme klær. 

Kiosk: Er ikke kiosk på stedet.

I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.50 på Åsli Ridesenter, Åsmarkveien 1415,Åsmarka

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate

IOGTs Enestående familier Lillehammer

Informasjon

Dato

28. okt 2018

Klokkeslett

13:50 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate 

Telefonnummer: 47475601

E- post : lillehammer@enestaaendefamilier.no

Sted

Åsmarkveien 1415, Åsmarka.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr pers som skal ri.

Start: 23. oktober
21:17
Slutt: 25. oktober
21:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding