Kongsberggruppa inviterer til Furumobadet lørdag 23 mars

Kongsberggruppa inviterer til busstur og bading + lunsj på Furumobadet lørdag 23 mars. 

Aktiviteten passer for familier barn fra 2 år og oppover.  Kongsberg og omegn familier prioriteres, dette gjelder også familier som ikke tidligere har vært med oss på turer. Fristen for påmelding til ønskelisten på "Furumobadet" er tirsdag 19 mars kl. 22.00. Familier som får plass får beskjed senest  i løpet av onsdag 20.mars. Les hele aktivitetsinfoen før du melder din interesse :) 

Kongsberggruppa arrangerer endelig en badetur ( til svømmehall) etter ønske fra flere deltakerfamilier tidligere og med et håp om at det kan gi oss litt forsmak på sommeren som etterhvert kommer. 

Info om turen og "Mat og bad på Furumo": 

Vi møtes på Knutepunktet ( jernbanestasjon) kl 09.15. Avreise med fellesbuss kl. 09.30, bading er bestilt fra kl. 11, og så samles vi til felles lunsj ( ca kl 13 ) i eget avskjermet rom. Furumo steller i stand selvbetjent lunsjbuffeet med rundstykker/ brød/ pålegg, juice, kaffe og te. Dersom spesielle matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet. Bussen reiser tilbake kl. 14.00. 

http://furumo-svommehall.no/mat-og-bad/  

Husk at alle foreldre må passe på sine egne barn til enhver tid i svømmehallen og at regler som gjelder der skal følges av alle. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på deg selv og egne barn. 

OBS: Dersom du tenker barnet ditt trenger eget bilsete i bussen, må du ta dette med selv ( som kan festes med selen i bussen) 

Husk å ta med: Badetøy, håndklær, såpe, shampo/balsam, drikkeflaske med vann, evt. sklisokker til barna dine? Dersom du vil låse inn klær mm i skap, ta med deg en polett eller 10- kroning til skapet i garderoben.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309 eller kontant ved oppmøte (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt) før avreise. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. 

Påmelding:  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din.

For nye familier, minner vi om at det dessverre hender at invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til tur på Furumobadet er tirsdag 19 mars kl 22.00. Familier som får plass får beskjed i løpet av onsdag 20.mars. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får tilsendt.  

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Truls, Vibeke og og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

23. mars 2019

Klokkeslett

9:15 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer:  40869309 

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Knutepunktet kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr.pers

Start: 6. mars
19:00
Slutt: 19. mars
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding