Hamargruppa inviterer til teaterforestillingen "ALICE" i Hamar Teater, 17.mars

Hamargruppa inviterer til teater!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17. mars drar vi i Hamar Teater for å se teaterforestillingen "Alice", av Danselinja på Stange Videregående Skole.

De skriver dette om forestillingen : "Vi har laget vår versjon basert på eventyret om Alice i eventyrland, og har tolket den på vår måte. Her vil du møte bl.a. en mystisk hattemaker, en stresset kanin, gale dronninger og en søkende Alice.
Ta med alle du kjenner for et avbrekk i hverdagen i teaterets magiske atmosfære. Caféen vil være åpen før forestillingen og i pausen".

Det er gratis te til alle, og vi tar med snacks og noe å drikke til barna i pausen.

Oppmøteplass: Kl 14.40 utenfor Hamar Teater, Strandgata 23. Lederne vil ha en rød ballong så vi er lette å få øye på.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker). Vi fordeler plassene etter skjønn og du vil få vite om du og dine har fått plass innen torsdag 15.mars. Dersom du får plass men likevel ikke kan være med så gi beskjed slik at plassen kan gå til noen andre.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Anette og Mari

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

17. mars 2018

Klokkeslett

14:40 - 16:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Monsen og Mari Bergum

Telefonnummer: 90774994/ 91514196

E- post: hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Strandgata 23, Hamar

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 per person

Start: 8. mars
20:00
Slutt: 14. mars
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding