Hamargruppa inviterer til Hamar Mart'n!

Hamargruppa inviterer til Hamar Mart'n lørdag 29. september!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. september inviterer vi til Hamar Mart'n 2018.  Det er Lunds tivoli som besøker Hamar Mart'n i år og du kan lese om tivoliets innhold her.

Underholdningen denne dagen:
kl. 15.00: Vennebyen
kl. 19:30: Staysmann & Lazz

Siden det er stor variasjon i alder på barna våre, og dermed hvilken underholdninge som passer, har vi denne dagen to møtetidspunkt: Kl 12 og kl 17.  Du skriver i kommentarfeltet hvilken tid som passer for dere!

Alle barn som er med oss denne dagen får utdelt 5 karusellbilletter hver. Selve inngangen og underholdningen fra scenen er gratis.

Oppmøte:   Kl 12 eller kl 17!  Vi møtes helt nederst på mart'ns-området, altså mot fugletårnet. :)  Leder er godt synlig med gul vest og kanskje til og med en rød 'Enestående familier'-ballong.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame e.l. hos mottaker. Du finner eposten der om du ikke ser den i innboksen din).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vennlig hilsen frivillig leder Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

29. sep 2018

Klokkeslett

12:00 - 22:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena 

92671404

hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Vikingskipet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. september
12:50
Slutt: 27. september
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding