Hamargruppa inviterer til førjulshelg i hovedstaden!

Hamargruppa inviterer til førjulshelg i hovedstaden!

Det blir teater, hyggelig samvær, førjulsaktiviteter og underholdning.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1.- søndag 2. desember inviterer vi til en opplevelsesrik helg i hovedstaden!

Vi møtes kl 15.00 til et felles måltid på Oslo vandrerhjem Haraldsheim, hvor vi også skal overnatte. Så reiser vi samlet ned til sentrum, for å se teaterforestillingen 'Snøfall' på Oslo nye teater! 

Etter frokosten på søndag reiser vi samlet ned til 'Sentralen', hvor vi skal være med på Miniøyas jul, med ulike aktiviteter og underholdning hele dagen fra kl 11-15.

Ta med: Tannbørste og pyjamas, klær etter vær! :)  Sengetøy og håndkler er inkludert, så det trenger dere ikke ta med.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15 på Oslo vandrerhjem Haraldsheim.Lederne skal være lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Plassene fordeles den 20. November, så følg med på e-posten deres da! :) 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Anette og Jelena

IOGTs Enestående familier Hamar

Informasjon

Dato

1. des - 2. des 2018

Klokkeslett

15:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jelena 92671404

Anette 90774994

hamar@enestaaendefamilier.no

Sted

Haraldsheimveien 4

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. november
10:07
Slutt: 20. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding