Hamar- og Oslogruppa inviterer til en uforglemmelig overnattingstur på Håøya!

Drømmer du om natur og åpne landskap, om late dager på stranden fritt for skjermbruk, mas og jag?

Bli med når Enestående Familier fra Hamar og Oslo og omegn slår seg sammen for en unik tur til en av Oslofjordens bortgjemte perler, Håøya utenfor Drøbak!

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Håøya er en perle og den absolutt største øya i Oslofjorden. På denne øyen er det ingen biler, og eneste måte å komme seg dit er med båt. Over to dager skal Enestående Familier nyte sommer og natur i dette paradiset.

Tirsdag 14..08.18 reiser vi i samlet flokk fra Aker Brygge ut til Håøya. Vi spanderer båt-reisen for alle påmeldte tur retur Aker Brygge-Håøya.

Oppmøteplass: 09.40 utenfor Ruters billettkontor på Aker Brygge. Båten til Håøya går nøyaktig klokken 10.00 og det er viktig at alle kommer i god tid slik at alle komme med båten. MERK: dette er eneste båt Oslo-Håøya denne dagen, så vær ute i god tid. Det er et lite stykke fra fergeleie til der vi skal bo, så pakk bagasjen slik at du klarer å bære den selv.

Vi har for denne anledning leid Kystledhytten Gamlegården som ligger helt i vannkanten. På denne turen vil det bli plass til rundt 25 store og små, 16 kan bo inne i hytten, mens resten kan ta med telt eller sove i en av våre medbragte lavvoer.

Spesifiser gjerne i meldingsfeltet om du ønsker å bo inne på gården eller ute i telt. Lederne utfordrer seg selv og skal med egne barn sove ute i telt.

Ta gjerne med: Sovepose, liggeunderlag, telt, badetøy, varmt tøy mm. Mangler du utstyr er dette mulig å låne bla hos Bua.

Frokost/Kvelds: Deltagerne tar selv med brød, knekkebrød, pålegg mm. som vi spiser ved fellesbord.

Tirsdag blir det grilling, ta med det du ønsker å grille, utenfor gården og onsdag har vi booket middag hos Håøya Naturverksted. Stedet drives av ildsjeler som produserer hvit geitost fra Kashmir-geiter og baker mysebrød i vedfyrt oven, siden naturverkstedet er strømløs blir det meste gjort på «gamlemåten». 

Snacks: Lederne har med snacks til samtlige barn og voksne, som deles ut på kveldstid.

Vi tar med brettspill, kortstokke og enkelte strandleker for sosialt samvær. Ved gården er det både strand og brygge (perfekt for krabbefiske) og det vil være mulig å låne robåt.

 

Rengjøring: Alle er med og rydder etter oss slik at stedet er i den stand som det var når vi kom dit.

Retur: Båten går fra Håøya torsdag 16.08.18 klokken 12:55. Forventet ankomst Aker Brygge 14:05.

Alle påmeldte vil motta en mail i god tid før turen med mer detaljert informasjon. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på som allergier, spesielle behov, ønsker osv.

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på!

Vennlig hilsen de frivillige lederne-

Mari, IOGT Enestående Familier Hamar

og 

Natascha, IOGT Enestående Familier Oslo og omegn

Informasjon

Dato

14. aug - 16. aug 2018

Klokkeslett

9:40 - 14:05

Kontakt aktivitetsansvarlig

Mari/Natascha

91514196/97930570

hamar@enestaaendefamilier.no / oslo@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 5. juni
22:07
Slutt: 21. juni
10:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding